Tavuk Kanat Fiyatı 2023 - 1 Kilo Tavuk Kanat Kaç TL

 1 kilo Tavuk kanat fiyatı 2023. Tavuk kanat kg fiyatları 2023. Tavuk kanat kilosu ne kadar? Kaç para? Kaç lira? Kaç TL?



Tavuk Kanadı Fiyatı

Tavuk kanat, Türkiye'de özellikle mangalcıların vazgeçilmezi. Yağlı ve lezzetli olması sebebi ile büyük küçük herkes tavuk kanat yemeyi seviyor. Özellikle ızgarada pişirilen tavuk kanadı çok seviliyor. Kimisi sossuz severken kimisi soslu kanat yemeyi seviyor. Fırında tavuk kanat yemeği ise özellikle evlerde çok sıklıkla yapılıyor. İşte tüm bu nedenlerden dolayı tavuk kanat fiyatları tüketiciler tarafından internet ortamında araştırılıyor. 

Tavuk kanat kilosu kaç para? 1 kilo tavuk kanat ne kadar? 1 kg tavuk kanat kaç TL? gibi pek çok farklı şekilde soruları vatandaşlar arama motorlarında aratıyor. Elbette ki bu soruların tek bir cevabı yok çünkü tavuk kanadın fiyatı oldukça değişken. Tavuk kanadı fiyatını etkileyen en önemli faktör kanadın markası ve kalitesi. Tavuk kanadı hallerde, kasaplarda ve marketlerde açık şekilde kilo ile satıldığı gibi markalı ve ambalajlı bir şekilde de satılıyor. Bu nedenle tüketicilerin farklı fiyatlarla karşılaşması çok normal. Tavuk kanadının tazeliği de fiyatını en çok etkileyen faktörler arasında. Bir diğer sebep de tavuk kanadının satıldığı marketin veya kasabın bulunduğu yerdeki kiraların yüksek olması. Gelir seviyesinin yüksek olduğu yerlerde tavuk kanadı daha pahalı olabiliyor. 

Lafı daha fazla uzatmadan konumuza geçelim. Bu yazımızda sizler için tavuk kanadı fiyatlarını araştırdık. Farklı satış yapılan yerlerdeki fiyatları bir liste haline getirdik. Oluşturduğumuz fiyat listesindeki fiyatlar yazının kaleme alındığı tarihteki fiyatlardır. Elbette ki zamanla bu fiyatlar düşebilir veya yükselebilir. 

Siz de bulunduğunuz bölgede en çok tavuk kanadı aldığınız ve memnun kaldığınız yerleri yorumlar kısmından kilo fiyatı ile paylaşırsanız tavuk kanadı satın almak isteyenlere yol göstermiş olursunuz. Ayrıca internet satış sitelerinden tavuk kanadı alıp memnun kaldığınız yerler de varsa onları da yorumlar kısmımızdan fiyatları ile paylaşırsanız memnun oluruz. İşte hazırladığımız liste ve 2023 tavuk kanadı fiyatları.


Tavuk Kanadı Fiyatları 2023


Banvit Piliç Kanat 1 Kg 165,90 TL migros.com.tr

Banvit Tabaklı Piliç Izgara Kanat 1 Kg 139,90 TL carrefoursa.com

Piliç Kanat Izgaralık 1 Kg 149,00 TL carrefoursa.com

Erpiliç Tavuk Kanat Izgara 1000 Gr 119,00 TL marketinevde.com

Şenpiliç Tabaklı Kanat 1 kg ₺154,99 onurmarket.com

Beypiliç Izgara Kanat Tabaklı 1KG 132,99TL online.metro-tr.com

PİLİÇ KANAT KG 125,00 TL etgros.com

HasTavuk Tabaklı Izgara Kanat (Ortadan İkiye Bölünmüş) 1 Kg 119,95 TL guleckapinda.com

TAVUK KANAT KG FİYATI 79,50 TL gunlukdogalsut.com


Tavuk Kanadının Sağlığa Faydaları Nelerdir?

Tavuk kanadı tüketmek bilinenden daha besleyici! Kanatlar, zengin soslar veya ekmeklerle fazla kaplanmadığı takdirde kolaylıkla sağlıklı tabağınızın bir parçası olabilir.

Taze kanat alıp fırında, tütsülemede veya ızgarada hazırlayabilirsiniz. Marine edilmiş tavuk kanatları, özellikle ızgarada pişirildiğinde veya fritözde hazırlandığında mükemmel bir yağsız protein kaynağıdır. Protein kas gelişimi, onarımı ve genel vücut fonksiyonu için gereklidir. Düşük karbonhidrat diyeti uygulayanlar veya karbonhidrat alımına dikkat edenler için tavuk kanadı uygun bir seçimdir. Diğer pek çok kızarmış atıştırmalıktan farklı olarak, tavuk kanatları çok az karbonhidrat içerir, bu da onları karbonhidrat tüketiminin bilincinde olanlar için tatmin edici ve suçluluk içermeyen bir seçenek haline getirir. Ayrıca tavuk kanatlarını fritözde hazırlamak daha az yağ tüketimi sağlar. Lezzeti, dokusu ve kalitesi çoğunlukla sizin elinizde. Tavuk kanatları sadece lezzetli değil aynı zamanda gerekli besinlerle de doludur. B6 vitamini, niasin, fosfor ve selenyum gibi önemli vitamin ve mineralleri sağlarlar. Bu besinler genel sağlığın ve refahın korunmasında önemli bir rol oynar. Haftada en az 1-2 kez kanat tüketmeye çalışın. Bu vücudunuza vitamin ve mineral eklemek için yeterlidir.


İşte tavuk kanadı yemenin bazı faydaları;


1. Protein yaraların veya ameliyatların daha hızlı iyileşmesine yardımcı olur

2. Saç ve tırnakların genel durumunu iyileştirir

3. Yeni hücre oluşumuna yardımcı olur

4. Depresyonu hafifletir ve daha iyi hissetmenize yardımcı olur

5. Kan hemoglobinini artırın

10. Yabancı parçacıklarla savaşmak için bağışıklık geliştirir

11. Kıkırdak ve dokuları onarır

12. Kan şekeri seviyelerini düzenler

13. Serbest radikal oluşumunu engeller

14. Kanser gelişimini durdurabilir

15. Beyin aktivitelerini artırır ve normalleştirir

16. Üreme fonksiyonunu iyileştirir


Tavuk Kanat Tarisi Videosu



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

EV MANTISI KAÇ LİRA 2023 Ev Mantısı 1 Kilo Fiyatı

ChatGPT sohbet robotundan alan adımızı değerlendirmesini istedik

KIYMA FİYATI ne kadar? KIYMA Kaç Lira Kaç TL Kaç Para 2023