Hamsi ne kadar? 1 kg Hamsi fiyatı kaç TL? Hamsi 1 kilo fiyatı

 Hamsi kilosu ne kadar? Hamsi kilosu kaç tl? 1 kilo hamsi kaç para? Hamsi kilogramı ne kadar? Hamsi fiyatları 2023. Hamsi 1 kg fiyatı.



İnternet ortamında, satış sitelerinde, hallerde, balıkçılarda, pazarlarda ve marketlerde kilogram fiyatı en çok araştırılan ürünlerin başında kuşkusuz hamsi geliyor.

Hamsi Türkiye'deki en çok sevilen deniz ürünleri arasında bulunuyor. Hem çocuklar hem de büyükler çok seviyor. Tavada, ızgarada ve fırında pişirilebilen hamsi özellikle Karadeniz bölgesinde çok sevilen bir deniz ürünü. Genellikle Karadeniz ve Marmara denizinde avlanıyor. Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinde sevilerek tüketiliyor.

Hamsi kar yağdıktan sonra yağlanıyor ve daha lezzetli oluyor. Son zamanlarda hamsi özellikle marketlerde uygun fiyatlardan satışa sunulmakta.

Hamsinin fiyatını belirleyen en önemli etkenlerden birisi tazeliği ve büyüklüğü. Bu nedenle farklı yerlerde farklı hamsi fiyatları ile karşılaşılması normaldir. 

Marketlerin ve balıkçıların reyonlarında en çok dikkat çeken ürünler arasında bulunan hamsi bir çok kişi tarafından sevilen bir yiyecek olma özelliğini koruyor. Hamsi ucuz olduğu için Türkiye'de tüketimi oldukça yüksek olan ürünler arasında. Satış fiyatları yerinden yerine göre değişen hamsi, son zamanlarda düşük fiyatı sebebi ile alınması en kolay olan ürünler arasında yerini almış durumda.

Vatandaşlar hamsi fiyatlarını sıklıkla takip ederek en ucuz ve en kaliteli hamsiye ulaşmaya çalışıyor. Hamsi bazı yerlerde ayıklanmış ve dondurulmuş şekilde de satılabiliyor. Konserve olarak da satılan hamsiye son zamanlarda hazır pişirilmiş olarak bile ulaşmak mümkün.

Peki 1 kilogram hamsi ne kadar? Hamsinin kilosu kaç TL? Hamsinin kilosu ne kadar? 1 kilo hamsi kaç TL? Sizler için bu soruların cevaplarını içeren bir yazı hazırlamaya çalıştık. 2023 güncel hamsi fiyatlarını içeren bir listeyi sizlere sunmak istedik. Böylece siz de fiyatları karşılaştırabilir, dilediğiniz yerden hamsi alabilir ve seçim yapabilirsiniz.

Hamsi fiyatları şehirden şehire değişkenlik gösterebiliyor. Elbette hamsinin kalitesi ve tazeliği fiyatını etkileyen en önemli faktörler arasında. Ayrıca satış yapılan şehirin gelir seviyesi yüksekse hamsinin satıldığı dükkanın, balıkçının veya marketin kirası ve masrafları da daha fazla olduğu için fiyat daha yüksek olabiliyor. Ayrıca hamsi mevsiminde taze şekilde kilo ile satıldığı gibi dondurulmuş ve paketlenmiş bir şekilde de satılabiliyor. Son zamanlarda bir çok internet satış sitesinde de dondurulmuş hamsi kilo ile satılıyor. 

Sizler de hamsi satın alırken en çok kullandığınız satış sitesini, yaşadığınız çevredeki en ucuz hamsi kampanyalarını, balıkçı, market fiyatlarını yorumlar kısmından yazarak bulunduğunuz çevrede yaşayan kişilere yol gösterebilirsiniz.

İşte hamsi satış fiyatları... (Önemli Not: Fiyatlar yazının yazıldığı tarih baz alınarak satış sitelerinden alınmıştır ve anlık değişkenlik gösterebilir)


Hamsi Fiyatları


Hamsi fiyatları balıkçılarda ve hallerde şu sıralar 40 TL ile 70 TL arasında satılıyor ancak farklı fiyatlarla da karşılaşmak mümkün. İşte hamsi fiyatları.


Hamsi Bütün 1 KG 75.00 TL balikye.com

Hamsi 1KG 59,50TL online.metro-tr.com

Hamsi Kg (Temizlenmeden Gönderilecektir.) Reyondan 59,90 TL migros.com.tr

Hamsi Temizlenmiş 1 KG (Ayıklanmadan önce 1.2 kg) 120.00₺ balikmar.com

Hamsi Taze 1 kg ₺110,00 balikhanem.com

Metro Chef Temizlenmiş Hamsi 800G 119,90TL

Kocaman Hamsi Sade Naturel Fileto Marine 1000 g 229,99 TL carrefoursa.com

Bando Hamsi Vide 1000 gr Balık Ye 62,95 TL cagri.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

EV MANTISI KAÇ LİRA 2023 Ev Mantısı 1 Kilo Fiyatı

ChatGPT sohbet robotundan alan adımızı değerlendirmesini istedik

KIYMA FİYATI ne kadar? KIYMA Kaç Lira Kaç TL Kaç Para 2023